Izdelujemo spletne strani za podjetja, ki si želijo izboljšati svojo predstavitev na spletu.
Povpraševanje

Hitri kontakt

  • Slovenija
  • info@mediale.si
  • 386 70 553 852

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Digitalna podoba vašega podjetja, je nujna za dober vtis vaših potencialnih strank, ki vas najdejo na spletu. Z vami skujemo dober načrt ter Vam postavimo kvalitetno spletno stran, ki prinaša rezultate.

Kako poteka izdelava spletnih strani?

Dobra predpriprava je ključna za izdelavo dobre spletne strani

1. Analiza in načrtovanje spletne strani

Pred samo izdelavo spletne strani, dobro preučimo vaše podjetje, s čim se ukvarjate ter kako bi vas najbolje predstavili na spletu. S tem naredimo načrt izdelave spletne strani ter definiramo ciljno publiko.

Pri načrtu spletne strani opredelimo vse funkcije, ki jih bo vaša spletna stran imela ter katere cilje mora dosegati. Dobra predpriprava nam kasneje pripomore k kvalitetnejšim rezultatom – povpraševanja/nakupi.

2. Oblikovanje uporabniške izkušnje

Ker se dobro zavedamo, da se obiskovalci spletne strani pogosto gibljejo, kot jih mi usmerjamo z obliko spletne strani, to vedno uporabimo v naš prid. V naprej strateško oblikujemo spletno stran glede na vsebino, ki jo želimo, da jo naši obiskovalci zasledijo najprej in potem po korakih naprej.

Osnovno oblikovanje je strogo zasnovano glede na predhodno analizo ter vizualno se ujemajoč z vašim CGPjem oz. vnaprej dogovorjenih barvnih/oblikovnih vsebin.

3. Razvoj in vzdrževanje

Spletno stran sproti optimiziramo. Naredimo tako hitrostno kot tudi SEO – optimizacijo ključnih besed. Pazimo tudi na prilagodljivost na vseh napravah. Zavedamo se, da dan danes vse več ljudi brska preko mobilnih napravah zato so vse naše spletne strani mobilno prilagodljive.

Ko je razvoj spletne strani končan, pa za vas poskrbimo z našo podporo, ki nenehno skrbi, da je vaša spletna stran delujoča in posodobljena. Po potrebi pa vam svetujemo in predlagamo morebitne spremembe za boljše prodajne uspehe.

4. Oglaševanje vaše spletne strani

Ker pa redkokatera spletna stran brez dodatnega truda ne dosega željenih obiskovalcev, Vam zato ponujamo naše oglaševanje na spletu.

Pripravimo Vam načrt oglaševanja, plan objav za socialna omrežja ter vizualen material za boljše rezultate. Vse to, vam kasneje pomaga tudi k višje umestitvi na iskalnih straneh in povečanje organskih obiskovalcev.

Znanje

Ker naše znanje sega vse od poznavanja splosnih obiskovalcev, oblikovanja spletnih strani glede na njih ter kvaliteten razvoj spletnih strani.

Ažurnost

Ker po končani izdelavi spletne strani za vas vzdržujemo spletno stran in zato poskrbimo, da ste na spletu vedno prisotni.

Prodajno usmerjeni

Pri digitalni podobi se zavedamo, da je vsak naš/vaš korak pomemben, da pridobimo obiskovalce, ki se kasneje pretvorijo v kupce/naročnike.

Bi radi pridobili neobvezujočo ponudbo?

Email: info@mediale.si ali preko telefona: +386 70 553 852

kontaktirajte nas in izvedite vse kar potrebujete.

Oglejte si zadnje reference

Izdelava dobre spletne strani in priprava dobrih oglaševalskih akcij niti ni tako preprosta.