Izdelujemo spletne strani za podjetja, ki si želijo izboljšati svojo predstavitev na spletu.
Povpraševanje

Hitri kontakt

  • Slovenija
  • info@mediale.si
  • 386 70 553 852

Kupinalepko.si

Kupinalepko.si

Izdelava spletne trgovine Kupinalepko.si


Spletna trgovina služi prodaji nalepk za avtomobile in motorje. Poskrbeli smo, da si lahko stranka sama izbere odtenek barve nalepke (tudi barvno prikazano) ter različne pakete velikosti, kot nam je stranka pripravila.


Spletna trgovina ima poleg funkcionalnosti, ki jih lahko vidimo v ospredju tudi zelo razdelano ozadje, za lažje in kvalitetnejše upravljanje same spletne trgovine.


Spletna trgovina je narejena čisto "custom", zato je tudi zelo hitrostno optimizirana ter nima odvečnih vtičnikov za samo delovanje.


Na prvi strani same trgovine, samodejno prikazujemo mnenja strank. Ta sistem avtomatsko stranki pošlje email, kaj si misli o produktu ter kako bi ga ocenil, ko ga oceni mi to mnenje samo moderiramo in se potem sam objavi na prvi strani in na strani posameznega produkta.


Za omenjeno stranko izvajamo tudi storitev spletnega oglaševanje, zato imamo na strani nameščeno GTM skripto ter Pixel za sledljivost facebook konverzij.


Vabimo vas, da si tudi vi ogledate najboljšo trgovino za nalepke za avto, nalepke za motor: https://www.kupinalepko.si

Projekt

Izdelava spletne strani

Stranka

Kupinalepko.si

Trajanje

do 30 dni

Datum

2020

Organski obiskovalci

Veste, da z dobro SEO optimizacijo, vaša stran hitro začne pridobivati tudi organski obisk, ki pa je zelo priporočljiv za nabiranje potencialnih strank?


Za vas naredimo SEO optimizacijo na vaše ključne besede, ki so najbolj uporabljene v vaši branži in primerne za potencialne obiskovalce (iskanje le teh).

Oglaševalske akcije

Splet nam ponuja vrsto možnosti spletnega marketinga.


Izbiramo lahko med oglasi na googlu, facebooku, instagramu, ... Za vas najdemo najbolj ustrezen način oglaševanja in naredimo oglaševalsko strategijo.


Po potrebi Vam lahko priskrbimo tudi foto/video/grafični material, ki poskrbi za vizualno kvalitetnejšo predstavitev.

Izdelava dobre spletne strani in priprava dobrih oglaševalskih akcij niti ni tako preprosta.