Izdelujemo spletne strani za podjetja, ki si želijo izboljšati svojo predstavitev na spletu.
Povpraševanje

Hitri kontakt

  • Slovenija
  • info@mediale.si
  • 386 70 553 852

The 4th Pillar

The 4th Pillar

Izdelava spletne strani The4thpillar.io Glavne naloge so bile predstaviti projekt ter njihove podprojekte v celoti. Uporabnik mora s čimmanj kliki izvedeti čimveč o projektu, tehnične podatke same platforme, ki jo kreirajo ter zaokrožiti v vizualno lepo podobo.


Stran smo oblikovali zelo minimalistično, saj smo več povdarka želeli narediti na sami vsebini ter s tem povdarjati produkt.


Poleg lepe konstrukcije pa je obvezna za dobro rangiranje na googlu tudi dobra hitrostna optimizacija, optimizirali smo celotno kodo, velikost fotografij, preusmeritve, da je stran čimboljša.

Projekt

Izdelava spletne strani

Stranka

The 4th Pillar

Trajanje

do 30 dni

Datum

2019

Organski obiskovalci

Veste, da z dobro SEO optimizacijo, vaša stran hitro začne pridobivati tudi organski obisk, ki pa je zelo priporočljiv za nabiranje potencialnih strank?


Za vas naredimo SEO optimizacijo na vaše ključne besede, ki so najbolj uporabljene v vaši branži in primerne za potencialne obiskovalce (iskanje le teh).

Oglaševalske akcije

Splet nam ponuja vrsto možnosti spletnega marketinga.


Izbiramo lahko med oglasi na googlu, facebooku, instagramu, ... Za vas najdemo najbolj ustrezen način oglaševanja in naredimo oglaševalsko strategijo.


Po potrebi Vam lahko priskrbimo tudi foto/video/grafični material, ki poskrbi za vizualno kvalitetnejšo predstavitev.

Izdelava dobre spletne strani in priprava dobrih oglaševalskih akcij niti ni tako preprosta.