Izdelujemo spletne strani za podjetja, ki si želijo izboljšati svojo predstavitev na spletu.
Povpraševanje

Hitri kontakt

  • Slovenija
  • info@mediale.si
  • 386 70 553 852

Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje je postalo nujno zlo vsakega podjetja, ki si želi na spletu povečati svojo prodajo.

Spletno oglaševanje ima veliko prednosti, predvsem pa to, da lahko točno targetirate svoje obiskovalce in jih na ta način ne izgubljate denarja po nepotrebnem.

Zakaj bi se nekdo odločil za spletno oglaševanje?

Ker je učinkovito in targetirano

Možnosti spletnega oglaševanja

  • Facebook/Instagram oglaševanje
  • Google AdWords oglaševanje
  • Email Marketing

Facebook in Instagram oglaševanje

Facebook in instagram sta zelo razširjena za hitro razširitev storitev in prodaje. Sta ključna za ohranjanje stikov med kupci in trgovci – med ponudniki storitev in koristniki storitev, zato se vanj splača vlagati. 

Preko kampanij je tudi optimalno pridobivati nove sledilce, kateri lahko z dobrimi triki kmalu prerastejo v naše kupce.

Za vas uredimo celoten načrt spletnega oglaševanja na teh dveh socialnih omrežij, vam predlagamo vsebinsko ter tudi stroškovno -> Koliko se splača vlagati v facebook/instagram kampanije.

Google AdWords oglaševanje

Google AdWords oglaševanje je poleg facebook/instagram oglaševanja namenjen resnim ponudnikom, ki želite svoj posel ponesti na naslednji nivo.

Google AdWordsi so optimalni za zelo točno targetiranje naših potencialnih kupcev, natančno lahko določimo vse pomembne (za nas) parametre in jih targetiramo. Obiskovalci pa velikokrat klikajo na plačane oglase na googlu, zato je ta način zelo priporočljiv v spletnem oglaševanju.

Email marketing

Email kampanije se velikokrat uporabljajo pri spletnih trgovinah, ki želijo svojim obstoječim strankam (ki jih imamo v bazi) ponuditi novosti, jim pošiljati nove blog objave, … skratka, za njih poskrbimo, da jih ponudimo več.

Če stranko ne obvestimo, da imamo v trgovini nov izdelek oz. na strani novo storitev, v veliki večini o tem ne bo informirana, ker redkokdaj stranka sama od sebe zaide na našo spletno stran, brez našega “pusha”.

Smiselno je vzpostavit tudi avtomatske email kampanije.

Optimizacija kampanij

Vaše kampanije imamo vseskozi pod kontrolo, jih pregledujemo in sproti optimiziramo za boljše izkoristke vašega "budgeta".

Analitika

Imeli boste popolni pregled nad vašimi oglasi. Ogledali si boste lahko koliko ste za kampanije že zapravili in tudi katera je najbolj učinkovita.

Povečanje prodaje

Z našim znanjem vam predlagamo na kakšen način bi bilo najbolj smiselno pristopiti na trgu. Svetujemo vam na podlagih naših praks.

Vas zanima več informacij v zvezi z spletnim oglaševanjem?

kontaktirajte nas in izvedite vse kar potrebujete.

Izdelava dobre spletne strani in priprava dobrih oglaševalskih akcij niti ni tako preprosta.